Proizvodnja

Arrow
Arrow
Slider

Naši proizvodi sadrže upravo materijale koji su na tradicionalan način pripremljeni, te se po tome izdvajaju od proizvoda industrijski pripremljenih. Prilikom pravljenja naših proizvoda isključivo se koriste metode pripreme i recepture preuzete iz tradicije naših majki. Ono po čemu  je prepoznatljiva naša proizvodnja i po čemu smo poznati širom regiona su tradicionalna jela kao što su  mantije sa mesom i sirom, pite sa mesom, sirom, spanaćem i krompirom,  burek sa mesom, sirom, spanaćem i krompirom.

 

Takođe proizvodimo i slatki program proizvoda u koje spadaju baklave, hurmašice, torte i kolači raznih vrsta.  Svi ti proizvodi se prave u posebno uređenim prostorijama pod maksimalnim nadzorom u smislu čistoće, te se svi materijali za proizvodnju prave ručno. Proizvode pravimo po originalnim recepturama, koristeći prvoklasne sirovine i insistiramo na jedinstvenom i originalnom imidžu. Kvalitet proizvoda koji su bez konzervansa i aditiva ostvarujemo korišćenjem najboljih prirodnih sastojaka.

 

Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i sprovođenje HACCAP koncepta u proizvodnji kao i stalna kontrola sirovina i gotovih priozvoda su garant postizanja i očuvanja kvaliteta. HALAL STANDARD je implementiran kako bi smo zadovoljili specifične potrebe jednog segmenta tržišta.